munkatervek

 

 

 

 

 

Ioklevelntézményünk, a Hernádnémeti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde pályázatot nyújtott be az „Oktatási Hivatal Bázisintézménye” cím elnyerésére.

Az Oktatási Hivatal által kiírt pályázaton – a Pedagógiai Oktatási Központ és a bíráló bizottság javaslata alapján – a magas szakmai színvonalú pályamunkák közül a Hernádnémeti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde székhely intézményt érdemesnek találta az „Oktatási Hivatal Bázisintézménye” cím viselésére. Az intézmény 3 évig jogosult a cím használatára.

A bázisintézmény olyan megyei, járási, esetleg országos szinten magas presztízsű hagyományokkal rendelkező, infrastruktúrában a feladatellátáshoz megfelelő módon felszerelt, egyedi, más intézmények számára is példaértékű, működésében koherens, befogadó, gyermekközpontú pedagógiai gyakorlattal rendelkező, és azt publikálni, valamint szakmai szolgáltatásként átadni képes intézmény, mely alkalmas adott területen magas színvonalú, hatékony tudásmegosztásra. Olyan intézmény, melyben az adott szolgáltatási területhez kapcsolódó jó gyakorlat eredményesen működik mesterpedagógus vagy mesterpedagógus szaktanácsadó, illetve az intézményvezető által kijelölt pedagógus közreműködésével.